Wil je een programma reserveren in schooljaar '23/'24? Gebruik dan ons nieuwe reserveringssysteem.  Naar het nieuwe reserveringssysteem

ProDemos ยป Reserveren

Voor schoolgerelateerde activiteiten zoals ProDemos Binnenhof voor scholen (voorheen De Haagse Tribune), Gastlessen en Jeugdgemeenteraad dient u eerst in te loggen, of, voor nieuwe gebruikers, aan te melden als docent.

ProDemos - Huis voor Democratie en Rechtsstaat

Via deze site kunt u zich aanmelden voor activiteiten van ProDemos - Huis voor Democratie en Rechtsstaat.

U kunt zonder in te loggen de rondleidingen van het Bezoekerscentrum, de Speciale Evenementen van ProDemos en naar de webshop via het linkermenu.

Bent u docent en wilt u voor uw klas één of meerdere evenementen van ProDemos Binnenhof voor Scholen (voorheen De Haagse Tribune), Gastlessen of Jeugdgemeenteraad reserveren, dan dient u zich eerst aan te melden/registereren als docent verbonden aan uw school.

Heeft u al eerder een activiteit of evenement geboekt? Dan kunt u meteen inloggen met uw email-adres en wachtwoord. Ben u uw wachtwoord vergeten, dan kunt u een nieuw wachtwoord invoeren middels 'wachtwoord vergeten'.Aanmelden als docent?

Voor het reserveren van schoolprogramma's (Binnenhof, Provincie, Gastlessen etc.) heeft u een schoolaccount nodig.

Wilt u een school toevoegen aan uw bestaande ProDemos account (of een extra school toevoegen), neemt u dan contact op met ProDemos 'planningbinnenhof@prodemos.nl' of 070-7570200, onder vermelding van u geregistreerde emailadres en de gewenste school (inclusief alle adresgegevens).

Met onderstaande button kunt u een nieuw schoolaccount aanmaken, dat gekoppeld is aan uw school.