ProDemos » Reserveren » Kies arrondissement

Kies een arrondissement

Stap 2
Kies datum
Stap 3
Invullen gegevens
Stap 4
Aanvragen
kaart van de arrondissementen Noord-Holland Amsterdam Midden-Nederland Noord-Nederland Den Haag Rotterdam Zeeland-West-Brabant Oost-Brabant Limburg Limburg Overijssel Gelderland
 NB Er zijn op dit moment GEEN data beschikbaar voor fysieke bezoek aan rechtbanken.
IVM de coronamaatregelen zijn de rechtbanken alleen toegankelijk voor betrokken procespartijen en niet voor bezoekende scholen.

De rechtbanken  Midden-Nederland  en Noord-Holland  bieden scholen de mogelijkheid een ZITTING ONLINE BIJ TE WONEN. Uw leerlingen moeten dan wel in 1 lokaal op school bij elkaar zijn!
Zeer binnenkort zal dit ook mogelijk worden bij de rechtbank Rotterdam (vanaf 18 mei 2021) en arrondissement Limburg.

De gastles rechtbank op school is op dit moment helaas NIET te boeken. Wij hopen u hier binnenkort een online variant van te kunnen aanbieden.

Mijn selectieI.v.m. het coronavirus vinden er geen fysieke programma's in Den Haag plaats tot en met de zomervakantie 2021. De fysieke programma's op scholen en in het land gaan in ieder geval t/m 16  mei niet door.


Als organisatie denken we er natuurlijk over na wat wij kunnen doen om ervoor te zorgen dat het virus zich niet verder verspreidt. Een belangrijke manier is om een deel van onze activiteiten voorlopig stil te zetten.

Zolang de situatie in Nederland ‘zeer ernstig’ is, vinden we het niet verantwoord om schoolklassen naar Den Haag te laten komen, dagjesmensen rond te leiden op het Binnenhof of om onze gastdocenten het land in te sturen.

Onze online programma's en lesmaterialen zijn natuurlijk nog wel te boeken/gebruiken.


U heeft nog niets geselecteerd.