ProDemos » Reserveren » Kies arrondissement

Kies een arrondissement

Stap 2
Kies datum
Stap 3
Invullen gegevens
Stap 4
Aanvragen
kaart van de arrondissementen Noord-Holland Amsterdam Midden-Nederland Noord-Nederland Den Haag Rotterdam Zeeland-West-Brabant Oost-Brabant Limburg Limburg Overijssel Gelderland NB Er zijn op dit moment GEEN data beschikbaar voor fysieke bezoek aan rechtbanken.

IVM de coronamaatregelen zijn de rechtbanken alleen toegankelijk voor betrokken procespartijen en niet voor bezoekende scholen.
U KAN WEL VIA DEZE PAGINA'S GASTLES RECHTBANK BIJ U OP SCHOOL AANVRAGEN!

De rechtbank Midden-Nederland biedt scholen vanaf half januari 2021 de mogelijkheid een ZITTING ONLINE BIJ TE WONEN. Uw leerlingen moeten dan wel in 1 lokaal op school bij elkaar zijn.

IN DE PERIODE 15 Feb 2021 - 17 maart 2021 VERZORGEN WIJ WEGENS VERKIEZINGSDRUKTE GEEN GASTLESSEN RECHTBANK op scholen.

Mijn selectie

Mededeling i.v.m. het coronavirus; geen fysieke programma's tot en met 21 maart 2021.


Als organisatie denken we er natuurlijk over na wat wij kunnen doen om ervoor te zorgen dat het virus zich niet verder verspreidt. Een belangrijke manier is om een deel van onze activiteiten voorlopig stil te zetten.

Zolang de situatie in Nederland ‘zeer ernstig’ is, vinden we het niet verantwoord om schoolklassen naar Den Haag te laten komen, dagjesmensen rond te leiden op het Binnenhof of om onze gastdocenten het land in te sturen.

Onze online programma's en lesmaterialen zijn natuurlijk nog wel te boeken/gebruiken.


U heeft nog niets geselecteerd.