ProDemos » Reserveren » Kies arrondissement

Kies een arrondissement

Stap 2
Kies datum
Stap 3
Invullen gegevens
Stap 4
Aanvragen
kaart van de arrondissementen Noord-Holland Amsterdam Midden-Nederland Noord-Nederland Den Haag Rotterdam Zeeland-West-Brabant Oost-Brabant Limburg Limburg Overijssel Gelderland
 NB Er zijn op dit moment GEEN data beschikbaar voor fysieke bezoek aan rechtbanken.
IVM de coronamaatregelen zijn de rechtbanken alleen toegankelijk voor betrokken procespartijen en niet voor bezoekende scholen.

De rechtbanken  Midden-Nederland, Noord-Holland, Rotterdam en Limburg bieden scholen de mogelijkheid een ZITTING ONLINE BIJ TE WONEN. Uw leerlingen moeten dan wel in 1 lokaal op school bij elkaar zijn!
Zeer binnenkort zal dit ook mogelijk worden bij arrondissement  Gelderland.

De gastles rechtbank op school is op dit moment helaas NIET te boeken. Wij hopen u hier binnenkort (eind juni) een online variant van te kunnen aanbieden.

Mijn selectie

I.v.m. het coronavirus vinden er geen fysieke programma's in Den Haag plaats tot en met de zomervakantie 2021.

Vanaf 19 mei is het mogelijk om langs te komen op Fort De Bilt met een basisschoolklas.

Maandag 7 juni volgen versoepelingen voor het vo. Programma's in de klas, op gemeentehuizen, provinciehuizen en rechtbanken kunnen dan - indien de betreffende locaties akkoord zijn - doorgaan.

Helaas gelden deze versoepelingen (nog) niet voor het mbo en het volwassenenonderwijs. Onze online programma's en lesmaterialen zijn natuurlijk wel te boeken/gebruiken.

Kijk voor meer informatie op www.prodemos.nl/corona


U heeft nog niets geselecteerd.