Reserveringssysteem
ProDemos » Reserveren » Speciale evenementen
Stap 2
Mijn selectie
Stap 3
Adres gegevens
Stap 4
Betalen
Stap 5
Bevestiging

Aanmelden voor 'Docentendag Maatschappijleer 2019'

Middels onderstaand aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor de Docentenavond op donderdag 14 februari en de Docentendag 2019 op vrijdag 15 februari. U dient zich persoonlijk aan te melden (en niet namens een collega) zodat wij uw juiste gegevens en keuzes ontvangen.

Betaling
De aanmelding is pas definitief na afronding van de betaling (iDeal of Creditcard). U ontvangt hiervan direct een bevestigingsmail met factuur en ticket. Aanmelden op rekening is niet mogelijk.

NVLM-vergadering
Voorafgaand aan de Docentenavond is op donderdag 14 februari de NVLM-jaarvergadering (om 16.30 uur bij ProDemos, Hofweg 1). U kunt zich via onderstaand aanmeldformulier hiervoor aanmelden.

Docentenavond
Let bij aanmelding voor de Docentenavond op dat er beperkt plek is om tassen (onbewaakt) achter te laten.  Na afloop van het programma in de Eerste Kamer bent u vanaf 22.00 uur van harte welkom bij café Dudok (Hofweg 1) voor de afsluitende borrel.

Foto’s
Tijdens de Docentendag en - avond worden foto’s gemaakt. Mocht u niet op de foto willen, dan kunt u dit bij aankomst melden bij de informatiebalie.

Certificaat
Na afloop van de Docentendag ontvangt iedereen per e-mail een certificaat van deelname. Hetzelfde geldt voor de Docentenavond, als u hieraan deelneemt.

Informatie
Meer informatie kunt u vinden op www.prodemos.nl/docentendag. Kijkt u ook naar onze algemene voorwaarden

Docentendag Maatschappijleer 2019
Tijd: 09:00-17:45
Plaatsen: Er zijn op dit moment nog 224 plaatsen beschikbaar.

  •  


Vul hieronder uw keuzes voor het dagprogramma in. U kunt uw 1e, 2e en 3e voorkeur doorgeven. De plaatsen zijn beperkt, dus we kunnen niet garanderen dat u bij uw eerste keuze terecht kunt.

Ronde 1: 11:45 - 13:00Ronde 2: 14:15 - 15:30(Nederlandse Vereniging van Leraren Maatschappijleer, nvlm.nl)


(Maatschappij & Politiek, vakblad voor maatschappijleer, www.maatschappijenpolitiek.nl)

  •  
  •  


  •  
  •  

(Er wordt rekening gehouden met vegetariërs)

  •  
  •  
  •  

(Kies de prijs die voor u van toepassing is)Terug naar overzicht

Mijn selectie

 
Niets geselecteerd