ProDemos » Reserveren » Bezoekerscentrum
Stap 2
Mijn selectie
Stap 3
Adres gegevens
Stap 4
Betalen
Stap 5
Bevestiging

Aanmelden voor 'ProDemos schuift aan: Ontmoet de rechter'

Wanneer u bij ons een aanvraag doet, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes in behandeling te kunnen nemen. Lees hierover meer in onze privacyverklaring.

Iedereen heeft wel eens met recht en rechtspraak te maken. Hoe werkt het recht in Nederland en wat doen rechters eigenlijk? Tijdens deze bijeenkomst spreekt de groep met een echte rechter. ProDemos begeleidt de informatiebijeenkomsten gratis. We komen graag bij u langs!

Let op: De bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen die de politiek en de rechtspraak misschien niet op de voet volgen, maar er wel iets meer over zouden willen weten. De bijeenkomsten zijn gratis aan te vragen door maatschappelijke organisaties en verenigingen die deze doelgroep bereiken. Te denken valt hierbij aan organisaties zoals Resto van Harte, Stichting Lezen en Schrijven, dialooggroepen, moskee-stichtingen, vrouwenverenigingen en het Leger des Heils.

De bijeenkomst is NIET geschikt voor scholen. Kijk voor het programma voor scholen bij Gratis gastles en rechtbankbezoek.’


//
: tot: :
  •  
  •  
  •  
  •  
Naam*
Telefoonnummer*
Opmerking


Mijn selectie

 
Niets geselecteerd