Reserveringssysteem
ProDemos » Reserveren » Bezoekerscentrum
Stap 2
Mijn selectie
Stap 3
Adres gegevens
Stap 4
Betalen
Stap 5
Bevestiging

Aanmelden voor 'ProDemos schuift aan: Stem jij ook?'

Wanneer u bij ons een aanvraag doet, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes in behandeling te kunnen nemen. Lees hierover meer in onze privacyverklaring.

ProDemos schuift aan is een gratis programma voor doelgroepen die doorgaans niet vanuit zichzelf een enorme interesse hebben in politiek en rechtsstaat.


We hopen met het (doorgaans) twee uur durende programma ProDemos schuift aan: Stem jij ook? deelnemers met een licht verstandelijke beperking beter voor te bereiden op de herindelingsverkiezingen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat alle mensen met een verstandelijke beperking zèlf de keuze kunnen maken of ze wel of niet gaan stemmen bij verkiezingen. Daarbij willen we hen stimuleren om (te participeren door) gebruik te maken van hun stemrecht.

Dit programma voeren we  uit tussen  20 okt – 20 november 2018.

Vermoedelijk komen er GEEN programma's tussen 1 februari 2017 - 20 maart 2019 (Provinciale Staten) en 2 april -23 mei (EP) . U kan even informeren bij projectleidster Sedi van Loon s.vanloon@prodemos.nl

Let op: we hanteren een minimum van 10 deelnemers. Als u een geboekte bijeenkomst korter dan twee weken voor de uitvoeringsdatum annuleert, of als er minder dan 10 deelnemers zijn, zal een bedrag van 250 euro in rekening worden gebracht.

 

//
(Aanvraagtermijn: minimaal 14 dagen van tevoren)
: tot: :
  •  
  •  
  •  
  •  
Naam*
Telefoonnummer*
Opmerking
 
   
   
      


Mijn selectie

 
Niets geselecteerd