ProDemos » Reserveren » Bezoekerscentrum
Stap 2
Mijn selectie
Stap 3
Adres gegevens
Stap 4
Betalen
Stap 5
Bevestiging

Aanmelden voor 'Stem jij ook?'Stem jij ook? is een gratis programma voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Met dit maximaal twee uur durende programma bereiden we deze doelgroep voor op de gemeenteraadsverkiezingen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat alle mensen met een verstandelijke beperking zèlf de keuze kunnen maken of ze wel of niet gaan stemmen bij verkiezingen. 

Bij je reservering kun je aangeven wanneer je graag de bijeenkomst wil houden. Houd u er rekening mee dat bijeenkomsten in de avonduren mogelijk geannuleerd moeten worden vanwege coronamaatregelen. We willen het ook graag vooraf weten als op de locatie van de bijeenkomst een coronatoegangsbewijs gevraagd wordt van onze begeleider.

Dit programma voeren we 25 keer uit tussen 1 februari 2023 en 14 maart 2023. Vol = vol.  

Let op: in verband met organisatie en gemaakte kosten streven wij naar een minimum van 10 aanwezige deelnemers. Mocht dit corona-technisch net niet haalbaar zijn dan kun je contact met  ons opnemen om hierover in overleg te gaan. Als je een geboekte bijeenkomst korter dan twee weken voor de uitvoeringsdatum annuleert kan een bedrag van 150 euro in rekening worden gebracht. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden. 

 
 

Wanneer je bij ons een aanvraag doet, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze aanvraag in behandeling te  nemen. Lees hierover meer in onze privacyverklaring.


//
: tot: :
  •  
  •  
  •  
  •  
Naam*
Telefoonnummer*
Opmerking
 
   
   
      


Mijn selectie

 
Niets geselecteerd