ProDemos » Reserveren » Bezoekerscentrum
Stap 2
Mijn selectie
Stap 3
Adres gegevens
Stap 4
Betalen
Stap 5
Bevestiging

Aanmelden voor 'ProDemos schuift aan: Verkiezingsspecial'

Wanneer u bij ons een aanvraag doet, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes in behandeling te kunnen nemen. Lees hierover meer in onze privacyverklaring.Aanmelden voor Informatiebijeenkomst  Schuift aan: Verkiezingsspecial
voor data tussen 1 februari 2023 – 14 maart 2023:

NB we kunnen maximaal 30 bijeenkomsten verzorgen.

 
De ProDemos informatiebijeenkomst verkiezingsspecial is een gratis programma voor doelgroepen die doorgaans niet vanuit zichzelf een enorme interesse hebben in verkiezingen en politiek. Het is de bedoeling dat we door aan te schuiven bij bestaande netwerken en/of bijeenkomsten deze doelgroep bereiken.

NB MBO en ROC vragen  de Gastles in de Klas-verkiezingsspecial aan en NIET de Schuift aan verkiezingsspecial! Taalgroepen kunnen wel Schuift aan aanvragen.

We hopen met ons programma deelnemers beter voor te bereiden op de Gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.


De aanvraag dient uiterlijk drie weken voor de gewenste datum te worden ingediend.


Let op: we hanteren een minimum van 15 deelnemers en maximum 50 deelnemers. Dit laatste met het oog op de interactieve werkvormen.

NB Als u een geboekte bijeenkomst korter dan twee weken voor de uitvoeringsdatum annuleert, of als er minder dan 10 deelnemers zijn, zal een bedrag van € 250,- in rekening worden gebracht.

//
: tot: :
Wanneer het op locatie niet door kan gaan vanwege Corona-maatregelen is het wellicht mogelijk om de gastles online te laten plaatsvinden.
Geef hieronder aan wat jouw voorkeur is in dit geval.
  •  
  •  
  •  
  •  
Naam*
Telefoonnummer*
Opmerking
 
   
   
      


Mijn selectie

 
Niets geselecteerd