ProDemos » Reserveren » Bezoekerscentrum
Stap 2
Mijn selectie
Stap 3
Adres gegevens
Stap 4
Betalen
Stap 5
Bevestiging

Aanmelden voor 'Train de trainer'

Wanneer u bij ons een aanvraag doet, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes in behandeling te kunnen nemen. Lees hierover meer in onze privacyverklaring.

Hier kunnen gemeenten (of andere organisaties)  een training voor begeleiders voor de workshop Participatieverklaring aanvragen.

De aanvraagprocedure
De aanvrager doet via onderstaand formulier een aanvraag voor de train-de-trainer bijeenkomst. De ingevulde informatie is voor ons van belang om de train-de-trainer bijeenkomst te organiseren. De informatie over de achtergrond van de groep is belangrijk voor de voorbereiding van de trainers. Indien u nog geen account heeft, kunt u heel makkelijk een account aanmaken. Met uw inlog kunt u altijd de status van uw training bekijken.

Nadat u uw aanvraag heeft ingediend ontvangt u een ontvangstbevestiging. Hierin staat informatie wat u als organisatie dient te regelen en wat ProDemos regelt. Na een aanvraag zal een afspraak met u worden gemaakt voor een telefonische intake.

De training is een ééndaagse training van twee dagdelen. Klik hier voor het programma. Indien u de training wenst te verdelen over twee dagen of een korte training (3 uur) wilt aanvragen kunt u dit in het opmerkingenveld aangeven.


//
:
(normale duur twee dagdelen)
  •  
  •  
  •  
  •  

(Wie zijn de deelnemers? Wat is hun ervaring?)


Mijn selectie

 
Niets geselecteerd