ProDemos » Reserveren » Bezoekerscentrum
Stap 2
Mijn selectie
Stap 3
Adres gegevens
Stap 4
Betalen
Stap 5
Bevestiging

Aanmelden voor 'Workshop Participatieverklaring'

Wanneer u bij ons een aanvraag doet, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes in behandeling te kunnen nemen. Lees hierover meer in onze privacyverklaring.

Hier kunnen gemeenten (of andere organisaties) via ProDemos een begeleider aanvragen die de workshop participatieverklaring in de gemeente zal verzorgen. ProDemos beschikt over een poule begeleiders die de workshops voor u kunnen uitvoeren.
 
De aanvraagprocedure
De aanvrager doet via onderstaand formulier een aanvraag voor een workshop participatieverklaring. De ingevulde informatie is voor ons van belang om de workshop te organiseren. De informatie over de achtergrond van de groep is belangrijk voor de begeleider om de workshop voor te bereiden. Indien u nog geen account heeft, kunt u heel makkelijk een account aanmaken.
 
Nadat u uw aanvraag heeft ingediend ontvangt u een ontvangstbevestiging. Hierin staat ook extra informatie wat u als organisatie dient te regelen en wat ProDemos regelt. Na een aanvraag zal een afspraak met u worden gemaakt voor een telefonische intake.
 
De training duurt één dagdeel. Klik hier voor het programma.
 

//
:
(normale duur één dagdeel: 3:00 uur)
  •  
  •  
  •  
  •  

(Wat is de doelgroep? Wat is het taalniveau van de groep? Wordt de workshop ingepast in een bestaand traject of speciaal hiervoor georganiseerd?)


Mijn selectie

 
Niets geselecteerd