ProDemos » Reserveren » Webwinkel » Kies een category
Stap 1
Webwinkel
Stap 2
Mijn selectie
Stap 3
Adres gegevens
Stap 4
Betalen
Stap 5
Bevestiging

Welkom in de webwinkel


Beste bezoeker,

Fijn dat je onze webwinkel bezoekt!

Wij hebben inmiddels een nieuwe bestelpagina waar je al onze producten kunt vinden. Ga naar:

onderwijsinformatie.nl/prodemos/

Op deze locatie vind je tot mei 2023 nog onze lesmaterialen, readers met werkvormen en lespakketten. Daarnaast kun je hier de publicaties van ProDemos en onze politieke spellen en posters kopen. In verkiezingstijd vind je hier ook de diverse verkiezingsproducten.

Per bestelling brengen wij € 3,75 aan verzend- en administratiekosten in rekening.

Als je je product(en) voor 12.00 uur besteld hebt, is er een geschatte levertijd van 2 werkdagen. Bestellingen na 12.00 uur hebben een levertijd van 3 werkdagen.

Vragen over artikelen in de webshop? Neem contact op met bestel@prodemos.nl

Boeken

  • prodemos binnenhof nl omslag 300dpi


ProDemos is (mede)-uitgever van enkele boeken met betrekking tot (burgerschaps)onderwijs, het Binnenhof, Den Haag en de politiek. Onze publicaties zijn hier rechtstreeks te bestellen.

Brochures

  • Suze Groeneweg

Meer weten over een specifiek onderwerp, zoals de rol van de Koning of wat een rechtsstaat nu eigenlijk precies is? Of misschien ben je wel benieuwd naar wat een dictatuur is? Neem hiervoor dan een kijkje bij onze (gratis) brochures, waarin veel verschillende onderwerpen op een toegankelijke manier worden uitgelegd.

Educatief: lesmaterialen

  • de gemeente krachtenveld


De politiek makkelijk, aantrekkelijk en overzichtelijk uitleggen? Het kan met de lesmaterialen van ProDemos. Vind hier diverse krachtenvelden, het machtenveld of bijvoorbeeld het politieke bingoblokje voor in de klas.

De fysieke lesmaterialen worden binnnenkort alleen nog maar digitaal aangeboden. Je kunt ze al downloaden, en zoeken naar ander lesmateriaal via:

www.prodemos.nl/lesmateriaal

Educatief: readers met werkvormen

  • werkvormen over europaProDemos heeft haar leukste educatieve en activerende werkvormen voor in de les ook gebundeld in diverse handzame readers. De readers met diverse onderwerpen en voor diverse onderwijsniveaus kan je hier vinden.

De fysieke werkvormen worden binnnenkort alleen nog maar digitaal aangeboden. Je kunt ze al downloaden, en zoeken naar ander lesmateriaal via:

www.prodemos.nl/lesmateriaal

Lespakketten

  • derde kamer 1

Naast de readers met werkvormen biedt ProDemos, ook in samenwerking met andere partners, diverse lespakketten aan. Hieronder valt bijvoorbeeld het interactieve lesprogramma 'De Derde Kamer', maar ook het lespakket 'Kamerdebat in de klas' of de pakketten horend bij de workshop participatieverklaring.

Mijn selectie

 
Niets geselecteerd